Your search results

Gizlilik Sözleşmesi

Bu web sitesini (Kısaca “Site” olarak anılacaktır) kullanmak için lütfen aşağıda yazılı koşulları okuyunuz. İşbu Web Sitesi Kullanım Koşullarını (Kısaca “Site Kullanım Koşulları”) kabul etmediğiniz taktirde, Site’yi kullanmaktan vazgeçiniz.

1. Site’nin sahibi 34744 Kadıköy/İstanbul Bostancı Mahallesi Türkiye adresinde ikamet eden Yaşar Genç (bundan böyle kısaca “Tercihkurdu.com” olarak anılacaktır) olup, Site’de sunulan hizmetler Tercihkurdu.com tarafından sağlanmaktadır. Site sahibi bu Site’de yer alan veya alacak olan bilgileri, formları, içeriği, Site’yi, Site kullanma koşullarını dilediği zaman değiştirme hakkını saklı tutmaktadır.

2. Bu Site’de sunulan hizmetlerden belirli bir bedel ödeyerek ya da bedelsiz olarak yararlananlar veya herhangi bir şekilde Site’ye erişim sağlayan her gerçek ve tüzel kişi aşağıdaki kullanım koşullarını kabul etmiş sayılmaktadır. İşbu Site Kullanım Koşulları’nı Tercihkurdu.com dilediği zaman değiştirebilir. Bu değişiklikler periyodik olarak Site’de yayınlanacak ve yayınlandığı tarihte geçerli olacaktır. Tercihkurdu.com tarafından işbu Site Kullanım Koşulları’nda yapılan her değişikliği Site hizmetlerinden yararlanan ve Site’ye erişim sağlayan her gerçek ve tüzel kişi önceden kabul etmiş sayılmaktadır.

3. İşbu Site Kullanım Koşulları 09.11.2018 tarihinde en son değişiklik yapılarak ve Web Sitesi üzerinden yayınlanarak; Site’yi kullanan her kişi tarafından erişimi mümkün kılınıp yürürlüğe konmuştur. İşbu Site Kullanım Koşulları ayrıca, Tercihkurdu.com hizmetlerinden yararlanacak olan KULLANCILAR’la ve iş ortaklarıyla yapılmış ve/veya yapılacak olan her türlü sözleşmenin de ayrılmaz bir parçasıdır.

Site Kullanım Koşulları’nda Değişiklikler

Tercihkurdu.com, tamamen kendi takdirine bağlı olarak işbu Site Kullanım Koşulları’nı herhangi bir zamanda Site’de ilan ederek değiştirebilir. İşbu Site Kullanım Koşulları’nın değişen hükümleri, ilan edildikleri tarihte geçerlilik kazanacaktır. İşbu Site Kullanım Koşulları KULLANICI’nın tek taraflı beyanları ile değiştirilemez.

Gizlilik Politikası

Tercihkurdu.com, kullanıcıların kendisine www.Tercihkurdu.com adlı web sitesi (“Web Sitesi”) üzerinden elektronik ortamdan iletilen kişisel bilgileri üçüncü kişilere açıklamayacaktır. Tercihkurdu.com, kişisel bilgileri, üçüncü kişilere, bilgilerin toplanması ile ilgili açıklanan amaçlar dışında paylaşmayacak, satmayacak veya kullandırmayacaktır.

Tercihkurdu.com, gizli bilgileri kesinlikle özel ve gizli tutmayı, bunu bir sır saklama yükümü olarak addetmeyi ve gizliliğin sağlanması ve sürdürülmesi, gizli bilginin tamamının veya herhangi bir kısmının kamu alanına girmesini veya yetkisiz kullanımını veya üçüncü bir kişiye ifşasını önlemek için gerekli tüm tedbirleri almayı ve gerekli özeni göstermeyi taahhüt etmektedir.

Tercihkurdu.com, işbu gizlilik politikası hükümlerini dilediği zaman Web Sitesi’de yayınlamak suretiyle değiştirebilir. Tercihkurdu.com’nun değişiklik yaptığı gizlilik politikası hükümleri Web Sitesi’nde yayınlandığı tarihte yürürlük kazanır.

Saygılarımızla,

Tercih Kurdu Ailesi

Compare Listings