click to enable zoom
loading...
We didn't find any results
open map
View Roadmap Satellite Hybrid Terrain My Location Fullscreen

₺ 1,500 to ₺ 14,500

More Search Options
We found 0 results. View results
Your search results
Asya Huzurevi ve Bakımevi – Maltepe
₺ 3,600 Aylık (Minimum)

Cevizli Mahallesi Gönük Sokak No:9

Huzur/Bakım Evi Hakkında

Asya Huzurevi ve Bakımevi Hakkında

Onlarca yıldır bir çok yaşlının ve yaşlı yakının hayatına dokunmuş, alanında tecrübeli bir sağlık kadrosuyla yeni adımız ve yeni vizyonumuzla hizmetinizdeyiz. Amacımız 7 gün 24 saat bakıma ihtiyacı olan yaşlılarımıza sağlık, bakım, sosyal ve psikolojik yönden doğru bir bakım hizmeti sağlamaktır. Kişiye özel bakım hizmetleri sunarken yaşlılarımızı dahili, psikolojik ve kişisel özelliklerini bütünsel bir anlayışla ele alarak doğru bir yol haritası çizebilmektir. Bu yolda yaşlılarımıza, alanında uzman hekimler, psikolog ve psikiyatristler, sosyal hizmet uzmanları, hemşireler ve sertifikalı yaşlı bakım elemanları eşlik edecektir. En büyük gayemiz aile sıcaklığı içerisinde profesyonel bir bakım hizmeti verirken yaşlı ve yaşlı yakınlarımızın güvenini tesis etmek, mutlu, huzurlu ve sağlıklı günlere kucak açmaktır.

Huzurevi seçimi, Bakımevi seçimi ve ihtiyacı olan yakınlarınızı bu kurumlara yerleştirmenin zorlu bir süreç olduğunun bilincindeyiz. Bu süreçte www.tercihkurdu.com websitesi olarak, Huzurevi ve Bakımevi hizmeti veren kurumların;

– telefon, adres, konum ve iletişim bilgilerini bulacağınız,

fiyat karşılaştırma ve hizmet karşılaştırma yapabileceğiniz,

– istediğiniz özelliklere göre arama ve karşılaştırma yapabileceğiniz,

bir portal oluşturmak istedik.

Tercih Kurdu sitesini/portalını oluşturuken, huzurevi ve bakımevi yetkilileri ile görüşüp en güncel bilgileri alarak kendi veritabanımızı oluşturduk.

İstanbul huzurevleri / bakımevi, İzmir huzurevleri/ bakımevi  ve Ankara huzurevleri / bakımevi hizmetleri başta olmak üzere tüm illerde ki huzur ve bakımevi hizmeti veren kurumlarını araştırarak veritabanımızı güncel tutuyoruz.

Hizmetlerimiz

Özel Asya Yaşlı Bakım Merkezi’nde günlük, dönemsel veya sürekli şekilde Demans (Alzheimer tipi Demans, Vasküler Demans, Parkinson vb.) hastalarına, Hemiplejik (Felçli)/Yatalak hastalara, Ameliyat sonrası bakım ihtiyacı (kalça kırığı vb.) olan hastalara, diabet hastalarına, onkoloji hastalarına ve diğer yara bakımı, enjeksiyon, infüzyon vb. hemşirelik ve bakım hizmetlerine ihtiyaç duyan hastalara bakılmaktadır. 24 saat hemşirelik ve bakım hizmeti verilen bakım merkezimizde, ayrıca tam zamanlı Psikolog, Sosyal Hizmet Uzmanı ile yarı zamanlı Fizyoterapist ve Uzman Doktor çalışmaktadır. Merkezimizde hasta takibini ve günlük bakımları, doktorlarının düzenlediği tedavi doğrultusunda, uzman hemşire, sertifikalı bakım elemanı ve psikososyal destek anlamında psikolog ve sosyal hizmet uzmanı birlikte yapmaktadırlar. Tedavilerin düzenlenmesinde gerekli hallerde farklı uzmanlıklardaki konsültan hekimlerden de faydalanılmaktadır.

 

Ref: https://asyabakimevi.com/

Amenities and Features

Other Features
7/24 Canlı Yayın
A Plus Hasta Bakımı
Bahçe
Diyetisyenlik Hizmeti
Doktor Hizmeti
Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon
Güvenlik
Kamera İzleme
Psikolojik Desktek Hizmeti
Yatağa Bağımlı Hasta Bakımı
  • Advanced Search

    ₺ 1,500 to ₺ 14,500

    More Search Options

Compare Listings