click to enable zoom
loading...
We didn't find any results
open map
View Roadmap Satellite Hybrid Terrain My Location Fullscreen

₺ 1,500 to ₺ 14,500

More Search Options
We found 0 results. View results
Your search results
Anatolia Park Huzurevi Geriatrik Bakım ve Dinlenme Merkezi
₺ 2,750 Aylık (Minimum)

Çeçenistan Cad. No:8

Huzur/Bakım Evi Hakkında

Huzurevi Sitesinden bilgiler:

Sektörde 16.yılını dolduran Anatolia Park Huzurevi, Hizmet sektöründe uzun yıllardır faaliyet göstermektedir. Kalitesinden ödün vermeden misafirlerine hizmet eden Anatolia Park Huzurevi alanında uzman ve tecrübeli sağlık personeli ile faaliyetlerine devam etmektedir.

Huzurevi seçimi, Bakımevi seçimi ve ihtiyacı olan yakınlarınızı bu kurumlara yerleştirmenin zorlu bir süreç olduğunun bilincindeyiz. Bu süreçte www.tercihkurdu.com websitesi olarak, Huzurevi ve Bakımevi hizmeti veren kurumların;

– telefon, adres, konum ve iletişim bilgilerini bulacağınız,

fiyat karşılaştırma ve hizmet karşılaştırma yapabileceğiniz,

– istediğiniz özelliklere göre arama ve karşılaştırma yapabileceğiniz,

bir portal oluşturmak istedik.

Tercih Kurdu sitesini/portalını oluşturuken, huzurevi ve bakımevi yetkilileri ile görüşüp en güncel bilgileri alarak kendi veritabanımızı oluşturduk.

İstanbul huzurevleri / bakımevi, İzmir huzurevleri/ bakımevi  ve Ankara huzurevleri / bakımevi hizmetleri başta olmak üzere tüm illerde ki huzur ve bakımevi hizmeti veren kurumlarını araştırarak veritabanımızı güncel tutuyoruz.

Anatolia Park Huzurevi yerleşkesi Çekmeköy ile Çavuşbaşı arasındadır. Şehrin merkezi denilebilecek alanda faaliyetlerine devam eden Anatolia Park Huzurevi konum itibariyle şehir ile iç içe bir ortam sunuyor.

Anatolia Park Huzurevi Geriatrik Bakım ve Dinlenme Merkezi

Anatolia Park Huzurevi kompleks şeklinde dizayn edilmiştir bir binadan oluşmaktadır. İlk yapılırken huzurevi şeklinde yapılan binada her türlü şey düşünülmüştür. 6500 metrekare bir bahçe içinde, tek katlı ve bir HUZUREVİ olarak inşa edilmiştir. Huzurevindeki odalar ve tüm kullanım alanları, yaşlıların kullanımına uygun olarak donatılmıştır. Yaşlıların ve misafirlerin can güvenliğinin ön planda olduğu önlemler alınmıştır.

Anatolia Park Huzurevi kompleksinin her noktası personel ve güvenlik kameralarıyla donatılmış olup 24 saat kayıt yapmaktadır. Bütün hasta çeşitlerine göre yatalak (tam ya da yarım felçli) gerekli bakım ve tedavi yapılmaktadır.Tüm odalar tek kişilik olup talep halinde 2 kişilik (karı koca) olarak düzenlenebilmektedir. Odaların tamamında tuvalet, duş ve 24 saat sıcak su, telefon, elektronik çağırma ( normal ve acil) zili ile internet bağlantısı mevcuttur.

 

Amenities and Features

Other Features
Bahçe
Doktor Hizmeti
Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon
Güvenlik
Havuz
SPA Hizmeti

İletişim Bilgileri:

Telefon: (0216) 479 83 82

Adres: Çavuşbaşı, Baklacı Mah. Çeçenistan Cad. No:8/A, 34830 Çekmeköy Sınırı/İstanbul, Türkiye

Websitesi: http://www.anatoliapark.com.tr/

E-Mail Adresi: info@anatoliapark.com

  • Advanced Search

    ₺ 1,500 to ₺ 14,500

    More Search Options

Compare Listings