click to enable zoom
loading...
We didn't find any results
open map
View Roadmap Satellite Hybrid Terrain My Location Fullscreen

₺ 1,500 to ₺ 14,500

More Search Options
We found 0 results. View results
Your search results
Bunu ancak yaşayan bilir

Huzur/Bakım Evi Hakkında

[ad_1]

Alzheimer hastalığını yaşayanların yakınlarından

“ Annem alzheimer hastası, 8 seneden beri bu hastalıkla mücadele etmekteyiz. Evde böyle bir hastalığın bakımı o kadar zor ki. Bunu ancak yaşayan bilir. Ben haftanın 6 günü çalışan, ikiz çocuk sahibi bir anneyim. Annem 7 sene evde bakıldı. Hastalık ilerledikçe evden çıkamaz oldu. Dört duvar arasında, biri ziyaretine gelirse insan yüzü görür hale geldi. Düşme riski, kendine zarar verme riski çok arttı. Ya mutsuzluğu…

Bir evlat olarak insanı en çok üzen oydu. Ve bir gün Oruç Bey gibi genç, dinamik ve insanlığı bilen bir gençle yollarımız kesişti. O günden beri bakımevi denildiğinde karşı olduğum ben, Oruç Bey sayesinde annemin mutluluğunu sağladık. Galatasaray Vakfının tüm ekibi muhteşem. Maksimum sevgi ve ilgi. Anneme kendi hayatının hakimi ve kimseye muhtaç olmadan yaşamak duygusunu veren bu ekibe minnettarım.

Ben annemin yanına sürekli gitmekteyim. Hatta Cumartesi akşamı oradaki sohbetin lezzetini annemin mutluluğunu kelimelerle anlatmak imkânsız. Lütfen buradaki hizmeti bakımı sevgiyi görmeden genelleştirmeyin. Başta Oruç Bey olmak üzere Esin Hanım, Figen Hanım, Jülay Hanım ve tüm sağlık ve bakım ekibine, temizlik ve mutfak ekibine tüm emeği hizmeti geçen arkadaşlara gönülden teşekkürler. İyi ki varsınız. İyiki yanımızdasınız.”

Işıl Muratoğlu Özyer

The post Bunu ancak yaşayan bilir appeared first on Huzurevi Bilgi Portalı.

[ad_2]

Source link

Amenities and Features

  • Advanced Search

    ₺ 1,500 to ₺ 14,500

    More Search Options

Compare Listings